Wintersport Les Menuires: Luxe chalet met sauna voor 8 personen

Direct aan de groene piste, vlak boven het centrum van Les Menuires, in de wijk Réberty, ligt Résidence Montagnettes Le Hameau de la Sapinière.

Le Hameau de la Sapinière © Chalet.nl.

Le Hameau de la Sapinière © Chalet.nl.

De negen chaletgebouwen herbergen in totaal 58 appartementen en het geheel is opgezet in de stijl van een klein bergdorpje. De appartementen zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken ieder over een open haard. Tegen betaling kun je gebruik maken van de spa met twee sauna’s, een massageruimte en hammam. Broodjesservice is via de receptie te regelen en een skiberging is aanwezig. Er zijn voldoende parkeerplaatsen (tegen betaling) bij de résidence.

Op ca. 500 meter afstand is het centrum van de wijk Réberty 1850 te vinden. Hier zijn alle benodigde faciliteiten zoals een supermarkt, skiverhuur, restaurants en dergelijke. Het centrum van Les Menuires, waar ook de lessen van de skischool (ook voor kinderen) beginnen, ligt op ca. 10 minuten lopen via een speciaal wandelpad. Echter, via de groene piste is het centrum gemakkelijker te bereiken, ook voor de beginnende skiërs! Vanuit het centrum kom je via de stoeltjeslift “Montagnettes” weer gemakkelijk terug bij de appartementen.

Appartement voor acht personen met sauna

In Le Hameau de la Sapinière kunt u appartementen voor 2 tot 12 personen boeken. Sommige appartementen voor acht personen hebben een eigen sauna. En appartementen voor 10 – 12 personen zijn ook met catering te boeken. U hoeft dan niet zelf te koken op wintersport.

De hotelgroep Montagnettes is ook eigenaar van hotel Le Hameau du Kashmir en Montagnettes Lombarde in buurdorp Val Thorens. Vergelijk dus de prijzen en accommodaties.

Aantal sterren accommodatie: 4

Meer informatie en boeken >>

Aanvullende informatie over deze accommodatie:
-Afstand tot de skipiste: 25 – 50 meter
-Restaurants en winkels: 500 meter
-Minimum aantal personen: 8
-Maximum aantal personen: 8

Deel dit met je vrienden!