Wintersport Arc 2000: Chalet-appartement Altitude de l’Ours – 10-12 personen

Zeer recent gebouwde résidence in Savoyaardse stijl, gebouwd en beheerd door het al jaren bekende Résidence Altitude in Arc 2000.

Altitude de l'Ours in Arc 2000

Altitude de l’Ours in Arc 2000 © Chalet.nl

De l’Ours heeft mooie, ruime chalet-appartementen. Het complex is op korte afstand van de piste en dichtbij het centrum gelegen. Bij verblijf in deze résidence mag je gratis gebruik maken van de sauna en het zwembad in chalet Altitude, binnendoor te bereiken via de garage of anders buitenom (ca. 30 meter).

Op slechts 50 meter van de appartementen vind je een supermarkt, twee pubs en twee sportwinkels met skiverhuur. Het centrum van Arc 2000 is gemakkelijk bereikbaar via een personenlift (deze bevindt zich in een gebouw op 50 meter afstand) naar boven en is het daarna nog een klein stukje lopen. In dit centrum zijn er diverse restaurants, bars, een bowlingbaan en ook de skischool te vinden. De skischool is ook te bereiken met een sleepliftje die op ca. 50 meter van de receptie begint. Deze lift gaat voor ruim voordat de lessen beginnen open. Met deze lift heb je direct toegang tot het fantastische skigebied van Les Arcs met meer dan 200 kilometer piste.
Aantal sterren accommodatie: 4

Meer informatie en boeken >>

Dit is ook belangrijk:
-Afstand tot de skilift: 75 meter
-Afstand tot de skipiste: 75 meter
-Afstand tot de winkels: 50 meter
-Afstand tot de restaurants:300 meter (op 50 meter is een personenlift naar het centrum)

Deel dit met je vrienden!

Tags: