skien in skigebied val thorensVal Thorens start het skiseizoen 2010-2011 met een week vol festiviteiten en optredens. Misschien wel het hoogtepunt van de start van het skiseizoen in Val Thorens is het optreden van de Nederlandse rockfromatie Kane.

In Val Thorens, het hoogste skidorp van Europa gelegen in skigebied Les Trois Vallées, gaan uiterlijk 20 november de skiliften open, wellicht al eerder. De start van het skiseizoen 2010-2011 wordt officieel gevierd in de week van 27 november tot en met 3 december.

Het optreden van Kane op het buitenterras van Bar360 staat gepland op dinsdag 30 november. Maar tijdens de start van het skiseizoen in Val Thorens valt meer te beleven. Zo nemen top dj’s als Erick E en Roog ook de lift naar boven om op grote hoogte te draaien en is er een speciale editie van het clubconcept Latin Lovers. En op zondag 28 november is er Val Thorens de ‘Malibu highest beachparty of the world’ in de bekende bar ‘le Monde’. Het weekend wordt afgesloten met een heerlijke barbecue op de piste. Bovendien kunnen bezoekers van Val Thorens tijdens de start van het skiseizoen in het Testcenter alle nieuwe ski’s en snowboards van topmerken testen.

Bekijk het overzicht van skigebieden in Frankrijk.

Waardeer dit artikel